Probleme iluminare butoane ventilație Astra G

Probleme iluminare butoane ventilație Astra G

Prezentata pe Ghid Service Auto, primul proiect de acest gen din Romania.

O proble banală, cu o rezolvare banală s-a transformat într-o fabulă cu proşti și despre. Apelând la o cunoștință care era în domeniul auto, mă prezint cu mașina în unitatea service. Electricianul nu era acolo dar mi se spune că ajunge. Primesc recomandări, de la mecanic, despre acel electrician ca fiind bun, că a făcut practică în Germania…că e doxă omul! La sosirea “specialistului” sunt sunat pentru a mă prezenta cu mașina pentru diagnosticare. Problema era simplă, nu mergea iluminarea butoanelor de ventilație. Rezolvarea propusă de electrician a fost cel puţin bizară. “Lasă mașina aici două ore, trebuie să desfacem tot bordul, te costă 1 milion”, 100 lei grei azi (ron).

Era în 2005…Bun, bun, ma gândesc, dau milionul se rezolva problema, dar nu-mi plăcea ideea să-mi desfacă bordul, pentru 3 butoane neiluminate? Am spus pas și am plecat puţin dezamăgit de dificultatea cu care poate fi rezolvată problema mea. In primele săptămâni am avut probleme mari, deoarece pe timp de noapte îmi atragea prea des atenţia când încercam să manipulez acele comutatoare, nefiind iluminate.

Ulterior mergând la un electrician cu o problemă la electromotor, am amintit și de iluminarea care nu funcționează. A scos butonul din mijloc, treptele ventilatorului, iar cu o penseta scoasă din buzunarul de la piept executând o mișcare de profesionist a scos becul, înlocuindu-l pentru 50.000lei, 5 ron astăzi.

Morala : dacă rezolvarea e prea complicată pentru o problemă simplă, cereți o altă opinie.

Citiţi ultima versiunea Beta 1 a Ghidului care vă ajută să nu fiţi uşor păcăliţi. Aveţi o păţanie cu service-urile auto? Aici puteţi intra să ne scriteţi problema dumneavoastră odată ajunsi într-un service auto. Ghid Service Auto, primul proiect care işi propune ţepe mai puţine în auto service-urile auto. Deasemenea dorim si patroni mai bine informaţi despre ce se întâmplă în unităţile lor service, totul pentru mai mulţi clienţi mulţumiţi.

Cum se schimba acel bec (Video)GUTE-URLS

Wordpress is loading infos from youtube

Please wait for API server guteurls.de to collect data from
www.youtube.com/watch

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *